Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex.

Persoonlijk
Brabantse gastvrijheid, overal waar we komen
Persoonlijk contact vanaf het eerste moment, om samen met onze opdrachtgevers het beste resultaat neer te kunnen zetten.
Professioneel
van A tot Z
Door jarenlange ervaring in de branche hebben wij allemaal onze eigen specialiteit. Zo weten wij iedere gelegenheid éxtra speciaal te maken.
Passie
En dat proef je..
Liefde voor onze producten en plezier in wat we doen.
Een betere formule bestaat er niet.
Image module
 • Zakelijk
  Lekkere koffie & wereld-deals

  Door onze multi-inzetbare barren zijn wij operationeel op iedere gewenste locatie. Neem oom eens een kijkje op onze Branding-pagina, waar we alles uitleggen over het aanbrengen van uw logo / huisstijl op een van onze Piaggio’s of barren.

 • Particulier
  van bruiloft tot babyborrel

  Verras uw gasten met een heerlijk welkomstdrankje of een
  volledig ingerichte cocktailbar. Onze bar is geschikt voor iedere setting en
  geheel aan te passen aan uw thema.

 • Peeze koffie
  Dé nummer 1 van Nederland

  De verfijnde smaak van onze koffie danken wij mede aan onze leverancier, Peeze. De enige Nederlandse koffiebranderij die slechts 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Alle koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk.

 • Internationaal
  Mobiel. Maar dan echt!

  Ons werkveld rijkt verder dan de Nederlandse grens. Door de jaren heen hebben wij binnen heel Europa een breed netwerk weten op te bouwen, en touren wij geregeld wat verder voor onze opdrachtgevers.

Waar het
ooit begon..

“Ik wist al heel jong dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden, en mijn liefde voor Italië bracht me eigenlijk vrij snel bij dit concept. Daarnaast ben ik als Brabander altijd op zoek naar gezelligheid en dat heb ik nu perfect kunnen combineren. Al snel zag ik dat een koffie-momentje voor velen een onmisbaar iets in het leven is, en dat het zowel privé als op zakelijk gebied een belangrijke manier is om een momentje van ‘samenzijn’ te creëren. Of dat nou thuis aan de ontbijttafel is, op de zaak bij het koffie-zetapparaat, of op een feestelijke gebeurtenis, mensen nemen er altijd de tijd voor om even een ‘bakkie’ te doen. Door me hier in te verdiepen en op zoek te gaan naar de beste kwaliteit biedt ik nu meer dan alleen een kop koffie. De verfijnde smaak van onze koffie, de sjieke uitstraling van de Piaggio en het enthousiasme van ons personeel, daar kiezen mensen voor.

Sinds kort hebben we zelfs kunnen uitbreiden middels een splinternieuwe Bar, die zowel voor koffie als voor andere drankjes in te huren is, en daar ben ik ontzettend trots op! We zijn altijd op zoek naar uitdaging, maar vooral naar oplossingen die extra waarde toe voegen voor mijn bestaande en potentiële opdrachtgevers.

Meebewegen met de huidige trends, perfecte kwaliteit neerzetten maar vooral plezier maken tijdens onze klussen. Dat is Milano’s.”

Image module